Verslag Bowlen Toversluis 2015

Commissie d'r Bie

Bowlen in Toversluis 2015

Op 31 januari was het bowlen in Toversluis voor de vriendenkring. Dat we er al enkele malen gebowld hadden was wel te zien aan het spel . Er werden regelmatig strikes (alle kegels om in één worp)  gegooid. Het was wel spannend want wie had nu het meeste aantal punten?


Wim was als begeleider de eerste keer mee naar het bowlen. Dat was te zien. In het begin lukte het niet zo best. Maar gelang het spel vorderde ging het met zijn spel ook beter. De Muziek was goed de sfeer opperbest . Helaas na verloop van tijd was de speeltijd om.


Bowlen maakt toch wel dat je een beetje trek krijgt in iets hartigs , dus werden er bitterballen besteld. Tijdens het wachten, totdat ze klaar waren werd er zo'n uitnodigende muziek gedraaid dat we er een dansje tegen aan gooide .


Daar waren bitterballen en zittend aan de bar , de middag terugkijkend vonden we allemaal dat we weer een supermiddag beleefd hadden met de vriendenkring. Op naar de volgende keer 21 maart .Met de boot mee en naar het visserij museum.


Meer foto's zijn te bekijken in het fotoalbum van de Vriendenkring.

" Voor kinderen en jongeren met een functiebeperking"

Het fotoalbum is beveiligd. Stuur een berichtje via het contactformulier om de inlog te krijgen. Vermeld hierbij de naam van uw kind en de activiteit waar hij of zij bij aangesloten is.

Laatste nieuws:

2 maart 2020

Foto's van 2 activiteiten van de vriendenkring zijn te zien in het fotoalbum: Elsjefiederelsje, veerboot, visserijmuseum en een paar van het Carnaval in Aardenburg.


30 december 2019

Nieuwsbrief van December is te lezen.


6 december 2019

Foto's van de sinterklaasmiddag zijn te bekijken in het fotoalbum onder algemeen.


28 november 2019

Een gezellige avond van de vriendenkring, bekijk de foto's in het fotoalbum.


22 oktober 2019

Foto's van een geslaagde bingomiddag zijn te zien in het fotoalbum onder de Maatjes.


15 oktober 2019

Mooie uitkomst van de Rabobank clubactie.... lees verder.


7 oktober 2019

Foto's van de golfmiddag bij De Brugse Vaart zijn te bekijken in het fotoalbum, onder Algemeen.
Onze activiteiten

©Commissie d'r Bie Rabobank

NL 43 RABO 0101 2379 87