Verslag Midgetgolf 2015

Commissie d'r Bie

Midgetgolven bij de Afslag

Het was nog even spannend of het goed weer zou zijn maar gelukkig zaterdag 18 april scheen de zon volop.

Dat was nodig want de vriendenkring ging midgetgolfen bij "De Afslag"te Breskens.

 

Iedereen was aanwezig en je kon zien aan de professionele manier van slaan tegen het golfballetje dat men een goede geoefende golfer was .Dit dankzij de golflessen natuurlijk bij de

Brugse Vaert"in Oostburg.

 

Allerlei obstakels waren er die gepasseerd moesten worden. Er waren verschillende gebouwen (op schaal gemaakt) uit Breskens waar het balletje langs, over of doorheen moest. De Vuurtoren , De kerk, de muziektent de graansilo om er maar een paar op te noemen. Een verschrikkelijk moeilijke was die waar het balletje een hele ronde in een band moest maken. Het leek wel een kleine rollercoast. We speelden met  drietallen  en kregen af en toe een versterking in de vorm van een kitkat . Dat was wel nodig , want golfen is een inspannende bezigheid. Iedereen deed z'n best.

Dat de jongeren goed geoefend waren kon je zien aan het aantal slagen die ontliepen elkaar niet zoveel. Daarom zei Lydia : "dat we allemaal een ijsje  hadden verdient " . Die zouden we na de frietjes krijgen . Karin kreeg nog een beloning ,omdat zij de minste slagen gemaakt had ,een frisbee.

Nog even in de speeltuin , op de glijbanen de trampoline de klimtoren het huisje met de glijbanen

lekker nog even uitleven na het inspannende golfen.

 


Ja,  en daar krijg je natuurlijk verschrikkelijke honger van ,al dat bezig zijn. Dat bleek wel toen de frietjes met hamburger, frikandel of kroket met appelmoes  op tafel kwamen. Die waren gauw verdwenen een lekker glas fris erbij en dan het beloofde ijsje van Lydia  Heerlijk, we werden er rozig van.

 

En eigenlijk hoef ik het niet te zeggen het was weer een feestdag voor de vriendenkring een "D'r Bie dag "met een sterretje . Die eindigde met de belofte dat we volgend jaar weer terug komen.

 

We willen mevrouw Lydia van midgetgolf " De Afslag te Breskens"  heel hartelijk danken voor de fantastische ontvangst die mede daardoor een goede D'r Bie dag"geworden is.  Bekijk alle foto's in het fotoalbum van de Vriendenkring.

 

Meer foto's zijn te bekijken in het fotoalbum van de Vriendenkring.

" Voor kinderen en jongeren met een functiebeperking"

Het fotoalbum is beveiligd. Stuur een berichtje via het contactformulier om de inlog te krijgen. Vermeld hierbij de naam van uw kind en de activiteit waar hij of zij bij aangesloten is.

Laatste nieuws:

2 maart 2020

Foto's van 2 activiteiten van de vriendenkring zijn te zien in het fotoalbum: Elsjefiederelsje, veerboot, visserijmuseum en een paar van het Carnaval in Aardenburg.


30 december 2019

Nieuwsbrief van December is te lezen.


6 december 2019

Foto's van de sinterklaasmiddag zijn te bekijken in het fotoalbum onder algemeen.


28 november 2019

Een gezellige avond van de vriendenkring, bekijk de foto's in het fotoalbum.


22 oktober 2019

Foto's van een geslaagde bingomiddag zijn te zien in het fotoalbum onder de Maatjes.


15 oktober 2019

Mooie uitkomst van de Rabobank clubactie.... lees verder.


7 oktober 2019

Foto's van de golfmiddag bij De Brugse Vaart zijn te bekijken in het fotoalbum, onder Algemeen.
Onze activiteiten

┬ęCommissie d'r Bie Rabobank

NL 43 RABO 0101 2379 87