Verslag golfmiddag 2018

Commissie d'r Bie

" Voor kinderen en jongeren met een functiebeperking"

Verslag golf 'De Brugse Vaart'

Een golfmiddag die toch niet in het water viel.


Zaterdag 22 september waren de weergoden even van slag . Was het in de week daarvoor stralend en warm weer zaterdag 22 september gingen de hemelsluizen open.


Terwijl de vrienden van de vriendenkring van Commissie D'r Bie en de jongere deelnemers van Commissie d’r Bie zich verzamelden op de parking van het golfterrein De Brugse Vaert  van familie Vos was het nog droog.  De vrienden waren weer uitgenodigd om een middag te komen golfen . Er werd over het weer gesproken , de lucht was grijs en het waaide flink.  Het zal wel droog blijven hoor sprak men elkaar bemoedigend toe. Helaas toen men het  golfterrein op liep , begon het langzaam te regenen.


Wat nu, eerst maar eens wat drinken misschien is het maar een plaatselijke bui. Nadat iedereen voorzien was van een drankje mocht een van de vrienden een mooie bos bloemen overhandigen aan mevrouw de Vos . Want wat is het toch een feest om uitgenodigd te worden om een middagje te komen golfen .


Daar de regen maar bleef aanhouden werd besloten om maar eerst de pannenkoeken te eten. Dit was  anders  de afsluiting. (Ja we worden al velen jaren uit genodigd, en eigenlijk is de golfmiddag  iedere keer  weer de start van een nieuw seizoen  samen uit met de vriendenkring )  Er werd  besloten ,  eerst pannenkoeken en dan  daarna golfen. De vrienden lieten de pannenkoeken  – lekker met bruine suiker-  goed smaken . Er werd vergeten  dat het buiten niet zulk mooi weer was.

Gelukkig  was de regen opgehouden maar helaas het gras was wel erg nat geworden. Niet zo geschikt om dan te gaan golfen. Maar je kon er natuurlijk wel met een golfkar over rijden.

Er werden groepjes gemaakt en de vrienden gingen als echte golfers het terrein verkennen in de golfkar. Men moest wel even op zijn beurt wachten maar dat was niet erg ,binnen was het ook gezellig met elkaar. Dat de golfkar tour weer speciaal was bleek wel uit de reacties .

“We gingen hard joh , we zijn helemaal daar geweest”.  De blije gezichten vertelden nog veel meer. Een paar hadden geluk ze konden een tweede rit maken.

Ondertussen tikte de klok door en was het tijd om weer afscheid te nemen van de familie de Vos die ondanks dat het weer niet mee werkte de vriendenkring weer een onvergetelijke middag bezorgde.


Met elkaar een middag weg ,en waar het eerst leek of die in het water zou vallen, werd het een prachtige vriendenmiddag . Met pannenkoeken een rit in de golfkar  en gezellig met elkaar  uit .


Dank je wel familie de Vos van Golfclub Brugse Vaert .Het fotoalbum is beveiligd. Stuur een berichtje via het contactformulier om de inlog te krijgen. Vermeld hierbij de naam van uw kind en de activiteit waar hij of zij bij aangesloten is.

Laatste nieuws:

30 december 2019

Nieuwsbrief van December is te lezen.


6 december 2019

Foto's van de sinterklaasmiddag zijn te bekijken in het fotoalbum onder algemeen.


28 november 2019

Een gezellige avond van de vriendenkring, bekijk de foto's in het fotoalbum.


22 oktober 2019

Foto's van een geslaagde bingomiddag zijn te zien in het fotoalbum onder de Maatjes.


15 oktober 2019

Mooie uitkomst van de Rabobank clubactie.... lees verder.


7 oktober 2019

Foto's van de golfmiddag bij De Brugse Vaart zijn te bekijken in het fotoalbum, onder Algemeen.


30 september 2019

De map met foto's van de familiedag is aangevuld met nog meer leuke foto's en het filmpje van: Het geheim van de zwarte snor.


24 september 2019

Het verslag en de foto's van de familidag staan op de site,er volgen nog foto's van de activiteit verfen. Ook is het nieuwe programma van de maatjes te bekijken.


24 augustus 2019

Het nieuwe programma voor de vriendenkring staat op de site.


5 augustus 2019

Commissie d'r Bie heeft een nieuwe activiteit; Instuif west.


5 juli 2019

Nieuwsbrief juli online.


2 juni 2019

Verslag en foto's van een super middagje Grauwrock staan online.


21 mei 2019

Foto's van de paardenmelkerij zijn te zien in het fotoalbum, onder de vriendenkring.


15 mei 2019

Foto's van een activiteit van De Maatjes van een optreden van 'De Zangmerels' zijn te zien in het fotoalbum.


22 april 2019

Foto's van het uitje naar het valkeniershof staan online. Kijk snel in het fotoalbum, onder vriendenkring!!


16 april 2019

Shirts voor de voetbal en oudhollandse spelletjes voor de maatjes, klein verslag met foto.


9 maart 2019

Verslag, foto's van het Carnavals uitje en foto's van het vorige uitje naar Scharpoord in Knokke staan op de site.


26 november 2018

Een geslaagde avond voor de vriendenkring, bekijk de foto's in het fotoalbum.


13 november 2018

Foto's van het uitje naar het Arsenaal met de vriendenkring zijn te bekijken in het fotoalbum.


9 oktober 2018

Een leuk verslagje van de golfmiddag is te lezen en ook de foto's zijn te bekijken in het fotoboek Algemeen.Onze activiteiten

©Commissie d'r Bie Rabobank

NL 43 RABO 0101 2379 87