Verslag Sinterklaasfeest 2014

Commissie d'r Bie

Sinterklaasfeest 2014


De Keure in Sluis , werd op woensdag 26 november gevuld met kinderen die deelnemen aan de activiteiten van "Commissie  D'r  Bie "  hun ouders ,verzorgers, broertjes en of zusjes.

De Sint  met zijn Pieten kwamen  net als andere jaren speciaal voor hen naar de Keure in Sluis.

Maar waar waren de Sint en zijn Pieten ? Hij was niet in de grote zaal waar zijn stoel klaar stond. De kinderen moesten op zoek gaan naar de Sint .Gelukkig hadden de Pieten pepernoten verloren, zodat er een pepernoten spoor was en de Sint met zijn Pieten snel gevonden werd.  Onder luid gezang begeleiden men ze naar de  zaal waar de  speciale Sint stoel op het podium stond . Even werd het spannend , er was een piet zoek.

Was hij in het water gevallen of de weg kwijt geraakt? Maar gelukkig kwam hij toch op tijd voor het grote Sinterklaasfeest. Hij was even verdwaald


De Sint nam plaats op zijn stoel en begroette iedereen .

Sommige kinderen mochten al bij de Sint op het podium komen .Sint las in zijn grote dikke boek

. Vertelde aan iedereen die er was wat voor knappe dingen dit kind gedaan had afgelopen jaar.

Enkele kinderen lieten zien wat zij konden dansen, droogzwemmen kleding ontwerpen . Kortom te veel om op te noemen . Natuurlijk probeerden de pieten dit ook te doen.Sint wilde ook al cadeautjes geven . Maar oh, oh, oh, waar waren die . De pieten hadden ze verstopt in de gymzaal . Met Sint voorop , de pieten ende kinderen daar achter ging men naar de gymzaal , op zoek naar de grote  zak waarin de cadeaus zaten. Na wat zoeken , waarbij geklommen, geklauterd en gerold werd ontdekten de kinderen de  grote zak. Nog even uit dollen waarna men met de Sint en  de Pieten terug gingen naar de zaal waar de stoel van de Sint stond. De grote zak werd naast de stoel van de Sint gezet.


De Sint las verder in zijn grote boek , want hij had nog niet over alle kinderen verteld en over wat voor knappe dingen zij gedaan hadden.

Nadat  Sint over  alle kinderen verteld had , was het tijd voor de cadeautjes .

De  kinderen werden weer één voor één bij de Sint geroepen waar zij hun cadeautje kregen , en zij de Sint bedankte en hem een hand gaven . Zo was er voor ieder kind een cadeau.Maar ja, de Sint moest weer verder. Men zong met z'n allen de Sint en de zwarte pieten toe .Dag Sinterklaasje da-ag . Toen Sint ineens bedacht : Ik wil wel een foto van ons allemaal als herinnering aan mijn bezoek aan jullie. Zo werd er een mooie groepsfoto gemaakt . Waarna de Sint alsnog onder luid gezang vertrok op weg naar andere kinderen. Dag Sinterklaasje, dag, dag, Zwarte Piet ,tot volgend jaar!


 


Meer foto's zijn te bekijken in het algemene fotoalbum.

" Voor kinderen en jongeren met een functiebeperking"

Het fotoalbum is beveiligd. Stuur een berichtje via het contactformulier om de inlog te krijgen. Vermeld hierbij de naam van uw kind en de activiteit waar hij of zij bij aangesloten is.

Laatste nieuws:

2 maart 2020

Foto's van 2 activiteiten van de vriendenkring zijn te zien in het fotoalbum: Elsjefiederelsje, veerboot, visserijmuseum en een paar van het Carnaval in Aardenburg.


30 december 2019

Nieuwsbrief van December is te lezen.


6 december 2019

Foto's van de sinterklaasmiddag zijn te bekijken in het fotoalbum onder algemeen.


28 november 2019

Een gezellige avond van de vriendenkring, bekijk de foto's in het fotoalbum.


22 oktober 2019

Foto's van een geslaagde bingomiddag zijn te zien in het fotoalbum onder de Maatjes.


15 oktober 2019

Mooie uitkomst van de Rabobank clubactie.... lees verder.


7 oktober 2019

Foto's van de golfmiddag bij De Brugse Vaart zijn te bekijken in het fotoalbum, onder Algemeen.
Onze activiteiten

©Commissie d'r Bie Rabobank

NL 43 RABO 0101 2379 87