Verslag Zwinstedenloop 2014

Commissie d'r Bie

Zwinstedenloop 2014

Op zondag 16 maart was er de Zwinstedenloop en wij , Mieke en Tilly van de commissie D'r Bie, waren uitgenodigd . Niet zomaar , maar als V I P . Waarom?


Tijdens de prijsuitreiking zouden wij een cheque aangeboden krijgen. Het was een heerlijke mooie dag met veel deelnemers op iedere afstand. Wij mochten op het bordes van het Belfort meemaken hoe bij het startschot de grote groepen in beweging werden gezet. Vooral bij de halve marathon was dat fascinerend . Er was een korte beginronde door Sluis . Dat hield in dat de laatste lopers vertrokken en de eerste snelle wedstrijdlopers zich al weer aandienden bij het Belfort voor hun verdere tocht.. Prachtig gezicht die deinende menigte. De finish was ook een verhaal op zich . Sommigen waren zo vermoeid dat ze op adem moesten komen en steunend aan het afzethek uit moesten hijgen . Sommigen of ze zomaar een eindje hadden gewandeld .De prijsuitreiking was in “De Keure” en daar kregen wij onze cheque van 760 euro van Willy Schram namens de organisatie van de Zwinstedenloop Wat een prachtig bedrag, daar kunnen we weer veel activiteiten van bekostigen. Dank je wel voor deze dag en natuurlijk voor de mooie cheque.

" Voor kinderen en jongeren met een functiebeperking"

Het fotoalbum is beveiligd. Stuur een berichtje via het contactformulier om de inlog te krijgen. Vermeld hierbij de naam van uw kind en de activiteit waar hij of zij bij aangesloten is.

Laatste nieuws:

2 maart 2020

Foto's van 2 activiteiten van de vriendenkring zijn te zien in het fotoalbum: Elsjefiederelsje, veerboot, visserijmuseum en een paar van het Carnaval in Aardenburg.


30 december 2019

Nieuwsbrief van December is te lezen.


6 december 2019

Foto's van de sinterklaasmiddag zijn te bekijken in het fotoalbum onder algemeen.


28 november 2019

Een gezellige avond van de vriendenkring, bekijk de foto's in het fotoalbum.


22 oktober 2019

Foto's van een geslaagde bingomiddag zijn te zien in het fotoalbum onder de Maatjes.


15 oktober 2019

Mooie uitkomst van de Rabobank clubactie.... lees verder.


7 oktober 2019

Foto's van de golfmiddag bij De Brugse Vaart zijn te bekijken in het fotoalbum, onder Algemeen.
Onze activiteiten

©Commissie d'r Bie Rabobank

NL 43 RABO 0101 2379 87